Auto Huren Kortrijk

Published Feb 11, 22
6 min read

Louer Une Voiture 9 Places

Luxauto, dat is zonder zorgen een  Auto huren

Maar verder top camper! We hebben een heerlijke vakantie gehad in Nederland met de camper. Alles was tiptop in orde, wat we nodig hadden zat er allemaal bij. Wat opviel was dat er veel opbergruimte in de camper zit, zowel in de kastjes als in de garage. Dat is fijn.

Wij ook want het werkt eenvoudiger dan steeds je zithoek ombouwen tot een slaapplaats. We hadden voor de zekerheid nog de extra kussens meegenomen om de zithoek tot een vijfde slaapplek om te bouwen, mochten we het tweepersoonsbed te klein vinden. Maar die vijfde slaapplek hadden we niet nodig. Ook heel fijn met de hele warme dagen: een goede grote koelkast met aparte vriezer.

En elke dag boodschappen doen was door de ruimte in de koelkast niet nodig. We zouden eigenlijk naar Zweden gaan maar door de onzekerheid toch maar in Nederland gebleven. Zweden staat nog steeds op ons lijstje dus we komen zeker nog eens terug bij Compacte Campers. Heerlijk 2 weken op vakantie geweest met de Fiat Ducato Knaus Boxstar.

Het was voor ons de eerste keer op deze manier reizen, en het was fantastisch. We hadden alles in de Van, dus je kon gaan en staan waar je wilde, altijd de zon achterna, slapen hoog op de bergen onder de sterren. Of aan een prachtig meer... De eigenaar had alles goed uitgelegd via een filmpje, erg vriendelijke service, en alles wat je nodig hebt aanwezig...

Prima camper om met 2 personen makkelijk rond te trekken en in te slapen. Onze kinderen hebben geslapen in een tentje dat naast de camper stond. Bij regen kun je met 4 personen zitten in de camper. De camper is in zeer goede staat, netjes en van alle luxe voorzien - minibus huren antwerpen.

Frank Pauly Riemst

De instructie van Jos via Youtube was erg handig en Jos is altijd bereikbaar voor aanvullende vragen. Een aanrader ! We zijn net terug van 2 heerlijke weken met de buscamper. Mooie schone camper met alle gemakken. Goede service, goede uitleg, vriendelijke eigenaar, echt een aanrader We zijn 3 weken op stap geweest met de Fiat Ducato Knaus Boxstar.

Het is ons enorm goed bevallen. De camper was niet te groot/breed en toch zelfvoorzienend (douche en toilet). Dit was in Schotland in Corona-tijd wel noodzakelijk. Het instructie filmpje van Jos was heel helder, en alles liep op rolletjes. We komen vast nog wel eens terug. Het gevoel van vrijheid bij het reizen met een camper vinden wij heerlijk.

Sowieso de service en communicatie met Jos van Bentum van Compacte Campers was echt heel goed. Zoals het hoort te zijn: vriendelijk; servicegericht en snel alles afwerkend. Complimenten! De Travelsleeper is een fijne, ietwat retro camper met een heerlijk ruime leefruimte. Helaas geen airco en dan merk je hoe we daaraan gewend zijn.

Wij hebben n topvakantie in deze retro camper gehad. De humor van jos zorgde voor n onvergetelijke dag. Vakantie in eigen land geslaagd. Top service volgend jaar de retro caravan wij hebben net als vorig jaar weer de Knaus Lifetime mogen huren en alles was weer compleet en prima geregeld.

Onze auto ondertussen binnen geparkeerd. Vlg keer zeker weer. Wij zijn voor het eerst met een camper op pad geweest in Nederland en dat is prima bevallen. Dit kwam mede door de goede service van de fam. van Bentum. De camper zag er perfect en schoon uit (minibus huren antwerpen). De inventaris was echt compleet en we konden zo vertrekken.

Location Voiture 2 Jours

We hebben bij terugkomst gelijk de volgende vakantie met de camper alweer vastgelegd. Super service, prima camper! Wij mochten een weekend genieten van de Volkswagen T3. En genoten hebben we! Je gaat even terug in de tijd met deze knusse, praktische camper. Hij rijdt als een zonnetje. Het contact met Jos was zeer prettig.

Tijdens de vakantie hebben we genoten van het comfort van de camper, hoe fijn dat de bedden geschikt zijn voor lange mensen. De vrijheid die de buscamper biedt is groot, je parkeert gemakkelijk daar waar je wilt zijn en het fietsenrek maakt dat je met gemak 2 fietsen mee kunt nemen.

Uitleg via You, Tube was duidelijk en helpvol. Wij hebben een heel leuk weekend gehad op Texel, idd in een compacte camper met alles er op en aan. Een heel leuke eerste ervaring met een camper, zeker voor herhaling. Uitleg via You, Tube was duidelijk en helpvol. van 12-6 tot 6-7 op pad geweest met deze camper met erg mooi weer in Nederland maar ook minder door de covid-19 en familie omstandigheden zijn wij in Nederland gebleven de camper was onze thuis basis bij de familie omstandigheden officieel een 2 persoons maar goed bezoek te ontvangen wat we door de familie omstandigheden ook vaak hebben gedaan een schade geval door een kamping houder veroorzaakt zeer rap en netjes weer hersteld zonder dat wij daar enige last van hebben ondervonden de camper reed als een luxe auto alles functioneerde naar behoren en het viel na de vakantie weer tegen om in onze eigen auto te rijden.

Nu we dit jaar wat minder gemakkelijk naar het buitenland kunnen zag ik direct kansen om die wens eens uit te laten komen om zo een onvergetelijke vakantie te ervaren. Het werd een geweldige reiservaring. Ik begon op Texel en gleed daarna af langs de Noordzeekust. minibus huren antwerpen. Superfijn rijden zo'n camper.

Ik was dus bestuurder en kaartlezer tegelijkertijd. Bestuurder en ook de gebruiker en verantwoordelijk voor het onderhoud en gebruik onderweg. In een kwartiertje was ik gewend aan de afmetingen en genoot ik het plezier van 'hoog zitten' en me veilig voelen. Alles is me vooraf precies uitgelegd door Jos (die steeds bijzonder klantvriendelijk optreed wanneer je hem ook maar spreekt) en bovendien kon ik onderweg een filmpje gebruiken om nog wat na te zien wat ik wilde weten.

Luxauto Brugge

In allerlei facetten. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Ik geniet nog na van de belevenis en ga dit vast en zeker nog wel herhalen. Geke Kiers. We hebben dit jaar voor het eerst een camper gehuurd bij compact campers. Dat is ons prima bevallen goede uitleg en een duidelijke uitleg ook via you tube.

Zeker een aanrader om daar een camper te huren. Prima weekend gehad in de knusse T3 camper: alles was prima in orde, het halen en terugbrengen verliep heel soepel. Voor ons was het een proef om te kijken of deze manier van kamperen ons bevalt en het smaakt naar meer! Hebben begin Juni 2020 een camper bij Jos en zijn vrouw gehuurd.

Het was voor ons de eerste keer hebben wel altijd een caravan gehad, het is ons heel goed bevallen. Zijn dus van plan om volgende keer weer met camper op pad te gaan. camionette te huur. Groet, Rinus & vrouw Voor het eerst een camper gehuurd en het is ons zeer goed bevallen.

Navigation

Home

Latest Posts

Luchthavenvervoer Terneuzen

Published Oct 02, 22
10 min read

Luchthavenvervoer Rome

Published Sep 27, 22
3 min read

Taxi Louvain La Neuve Walibi

Published Sep 25, 22
9 min read